Twister igraonica Slavonski Brod

Twister igraonica u Slavonskom Brodu nalazi se u shopping centru Supernova Colosseum. Puno zabave i veselih boja očekuju Vašeg mališana ukoliko dođe u Twister svijet! Igraonica je namijenjena za djecu od 1. do 12. godine. Do 5. godine života mališani trebaju pratnju punoljetne osobe, a nakon 5. godine za njih su odgovorne naši stručni animatori. U našoj igraonici klince očekuju nezaboravni rođendani, tjedne kreativne radionice i još puno Twister zabavnog sadržaja. Kod nas su i roditelji uvijek dobrodošli, a dok se dječica igraju oni piju kavicu ili sudjeluju u igri sa svojim mališanima. Twister igraonica u Slavonskom Brodu dječicu i roditelje veseli već dugi niz godina i s ponosom stoji pod sloganom Twister – moja najdraža igraonica!

Za vrijeme boravka u Twister šarenom svijetu u igraonici u Slavonskom Brodu, mališane očekuju cool topovi, trampolin, tobogani s lopticama, fantastični labirinti, PS4 i još mnoga toga!

Ostali ste bez ideja?! Ništa ne brinite, imamo pravo rješenje za Vas.
Duboko udahnite i bacite oko na našu ponudu rođendanskih paketa.

Iznajmite cijelu igraonicu za privatnu zabavu, odaberite poseban tematski rođendan i još mnogo toga!

Opušteno uživajte u slavlju dok se Vaša djeca igraju i druže sa vršnjacima, a sve pod budnim okom dobro pripremljenih animatora.

Obratite nam se s povjerenjem na info@twister.hr

Trebaš više informacija?

Za sve upite ili nejasnoće, slobodno nas kontaktiraj i javit ćemo se u najkraćem mogućem roku!